Anja Atulya

Vedic Art verrijkt en vervult mijn leven, zowel door het geven van de cursus als het schilderen. De 17 stappen zijn de parels van deze schilderscursus, een spiegel voor jezelf in je schilderen maar tegelijkertijd ook in je dagelijkse leven; Vedic Art een echte levenskunst!

Get out of your own way! 

Van huis uit Rooms Katholiek, loopt de interesse in bewustzijn als een rode draad door mijn leven met leraren als Osho, Jan Koehoorn, Mooji en Moeder Meera. Hier sluit Vedic Art naadloos op aan want ook dit is een ontdekkingsreis in jezelf,  bewustwording d.m.v. creativiteit.

Een van de oeroude Vedische geschriften de Upanishads zegt dat zelfonderzoek beoefenen de weg is naar verlichting: “the longing for yourself will take you home”

Voor mij betekent dat met de stroom meegaan in plaats van mij ertegen te verzetten. Zowel in mijn schilderen als in mijn dagelijkse leven. Hoe meer ik het proces zijn gang kan laten gaan zonder het te willen dirigeren, hoe meer wondertjes er gebeuren, het is als Osho zei; get out of your own way!

                                         Het Atelier

 

 

Öland 2008 barn Swibo
Öland 2010 barn Swibo